Меркурий е в съвпад с Уран (влияние 6-10 май), а

...
Меркурий е в съвпад с Уран (влияние 6-10 май), а
Коментари Харесай

Астропрогнозата за сряда: Днес е добре да поплачете на сън и на яве.

Меркурий е в съвпад с Уран (влияние 6-10 май), а Луната е в секстил с Уран (планетата на непредвидимото) - Това е време на нови хрумвания, непредвидена информация и вести, събития, които могат да нарушат спокойствието и да тръгнат в непредвидена посока. Води до раздразнителност, прибързани изводи. Внимавайте какво казвате, с цел да не съжалявате по-късно. Не вземайте в този момент значими решения, не предприемайте съществени крачки. Не подписвайте трудови контракти. Неочаквани пътувания или изненади по време на пътешестване.

Луната е към момента в символ Близнаци и се движи на луфт до 12:08ч. Това е доста значим фактор, чието отчитане оказва помощ да се избегнат неприятни моменти на отчаяние от взети значими решения в този миг. По това време човек се „ изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Всички взети решения ще изискват по-нататъшни корекции, стартираните каузи ще вървят мъчно или въобще няма да имат триумф. Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система. Уязвими са дихателните органи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, в непроветрени и запушени пространства.

След 12:58ч Луната минава в символ Рак. Време, което би трябвало да се отдели за фамилията, дома и за грижи за околните хора, основаване на домакински уют и удобна конюнктура. Един от най-хубавите начини е приготвянето на общ обяд или вечеря за другари и родственици.

В дните на Рака хората са доста чувствителни и елементарно се нараняват. Те се затварят в себе си, потопени в личния вътрешен свят. Вътрешните прекарвания в този момент са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става изменчиво, несигурно. Уязвими са стомаха и диафрагмата.

5 лунен ден от 08:50ч на 8 май до 09:45ч на 9 май – Негов знак е Еднорогът, който значи непорочност и непорочие. Този лунен ден се счита за добър и благополучен. Време за инспекция на верността към правилата. Приветства се всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Особено потребно е практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Физическото натоварване е потребно.

Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Бъдете чисти в своите намерения. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко през днешния ден, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете умерено всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за положително.

Не е уместно да се стартират съществени каузи. Няма да донесат упования триумф. Избягвайте събеседване за нова работа, защото може да приключи с неуспех. Един от най-неподходящите дни за промяна на активността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

На този ден не е добре да показвате гнева си, нито да вредите на някого, защото всяко незаконно желание ще получи същия негативен отговор под формата на съществено наказване.

Днес е добре да поплачете на сън и на яве, душата се почиства. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден е подобаващ за кръщение.

Уязвим е стомахът. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Ако здравето ви пострада през днешния ден, това е знак, че би трябвало да измененията нещо в себе си.

Сексът в този лунен ден се счита за целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Както и да ви освободите от депресивно положение.

Сънищата отразяват вътрешното положение на човек, демонстрират в каква посока се движите.

Днес е 19 безоблачен ден – Денят е обвързван с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде респект и да се помолим за душите им. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности. Постарайте са да простите обидите, изключително на своите близки. В този ден всяко осъществено неприятно дело визира целия жанр.

Тук са включени разнообразни въздействия (като планетни аспекти, Луна в символ, лунен ден, луфт на Луната, безоблачен ден), по тази причина следете тъкмо времевия интервал, за който се отнасят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР