Меркурий е излязъл от ретроградния си ход, което означава, че

...
Меркурий е излязъл от ретроградния си ход, което означава, че
Коментари Харесай

Как да получите мечтаното повишение и да увеличите доходите си през февруари - съвети на астролога

Меркурий е излязъл от ретроградния си ход, което значи, че до 10 май ще имаме удобно време за издигане в кариерата и увеличение на финансите.

През целия януари и първите четири дни на февруари най-капризната планета беше в ретроградно придвижване. Това мощно пречеше на намирането на общ език с другите и доста забавяше плановете ни. Поради тази причина доста хора се оплакваха от тежката атмосфера на работното място и неналичието на пари. Но на 4 февруари Меркурий излезе от назадничавост, улеснявайки живота ни и давайки опция на всеки от нас да осъществя проектите си и да поддържа връзка с по-голяма лекост с близките.



Въпреки че небесното тяло ще е отвън назадничавост до 10 май, последният месец на зимата е най-хубавото време за работа върху нарастването на дофодите, тъй като в този момент всички планети се движат вярно. Няма да има затъмнения, суперлуни и други отрицателни астрологични феномени. И по този начин, какво би трябвало да се направи съгласно съвета на астролозите, с цел да се реализира кариерно развиване и финансово благоденствие за малко време?

Вселената обича дейните, замислени и смели хора, тъй че в случай че решите да получите поддръжката на висшите сили, тогава първо би трябвало да съставите явен проект за деяние.
Опишете в детайли стъпките, които са нужни за реализиране на задачата. Също по този начин е добра концепция да посочите факторите, които ви пречат и забавят работните процеси. Опитайте се да опишете обстановката почтено, в това число вашите негативни черти, които пречат на покачването. Ако сте малко мързеливи или обичате да завършвате планове в последния миг, тогава това би трябвало да бъде посочено във факторите, забавящи напредъка на работата. С други думи, в този момент е моментът, в който би трябвало да предприемете решителни дейности.



Най-благоприятните дни за другарство и работа ще бъдат 9, 16 и 23 февруари. Ако вашият план се нуждае от спонсори или поддръжката на сътрудници, тогава е по-добре да насрочите договарянията точно за тези дати.

10, 18 и 25 февруари са положителни за подписване на контракти при доста преференциални условия. Не е нужно да убеждавате съперниците си дълго време, с цел да намерите съвършените причини.

12, 17 и 21 февруари са дните на шанс и наслада. Ако дадете пари на заем, финансите ще се върнат десетократно.

Също по този начин би било хубаво да си набавите талисман, който ще подтиква финансовото ви благоденствие. През февруари това са кехлибар, лапис лазули или тюркоаз. Жените би трябвало да закупят брошка или висулка, а мъжете просто да сложат камък от гореизброените минерали в портфейла си или да го държат на работния си плот.

Ако сте решени и желаете да постигнете покачване, тогава можете да проведете дребен обред. Три дни поред носете едно и също нещо на работа, за предпочитане ново. Опитайте се в тази форма да хващате по-често погледите на шефа, правете му похвали и се усмихвайте сладко. Вечерта на третия ден изплакнете облеклата в студена вода, без да добавяте прахуляк или сапун. Не изливайте цялата вода: съберете част и я поръсете върху работния плот на четвъртия ден.



Съгласни сме, че ритуалът наподобява чудноват, само че доста скоро ще забележите по какъв начин се е трансформирало отношението към вас - шефът ще стане деликатен и благосклонен. Той ще ви довери обещаващи планове и ще ви даде образец, което значи, че не сте надалеч от покачване.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР