Мерките включват и безплатен ваучер за изработка на е-магазинМалките и

...
Мерките включват и безплатен ваучер за изработка на е-магазинМалките и
Коментари Харесай

Спасителен пакет от хардуер и софтуер за малкия бизнес

Мерките включват и безвъзмезден ваучер за направа на е-магазин

Малките и междинни компании могат да разчитат на поддръжка от ИТ бизнеса
(снимка: CC0 Public Domain)

Електронни магазини за компютри и програмен продукт оферират по-гъвкави ограничения от държавните, по отношение на дребния бизнес в страната. Свидетели сме на вълна от съпричастност освен към лекари, медицински служащи, а и към всички бизнеси, които са в усложнение от началото на рецесията.

Сред топ ограниченията към бизнеса, които идентифицирахме, са: 24 месеца гаранция за актуализирани компютри и преносими компютри, безвъзмездни лицензи за Windows, безвъзмездна доставка, още по-изгодни цени и даже ваучер за направа на електронен магазин или уебсайт.

Предложенията важат единствено за компании и са изключително настоящи за бизнеси, които досега са продавали само офлайн, без никакви онлайн интензивности, разясниха от Kozelat.com – един от най-популярните онлайн магазини за компютърна техника.

Безспорно е, че след актуалната рецесия към този момент нищо няма да е същото. От учебни заведения, през университети, даже държавната администрация стремително се цифровизира. Наложително е всеки бизнес, който до момента е разчитал на своето обичайно физическо наличие, да се появи и в интернет – мястото, откъдето към този момент пазарят всички.

Точно за такива компании Kozelat.com дава безвъзмездни ваучери за направа на електронни магазини и уеб сайтове. Процесът завършва за по-малко от седмица и стоките и услугите, които оферират те, влизат в домовете на всеки, без нужда да се идва на място във физически офис или магазин.

Ваучерите ще се дават на компании, които заради пандемията са с понижен потенциал на работа, затворени или пред затваряне. Основно това са: компании, които имат потребност от корпоративен уеб сайт; индустриални компании, които имат потребност от електронен магазин; физически магазини, които са затворени сега.
още по тематиката
Онлайн магазините и уеб страниците ще се създават от екип на Kozelat, който включва програмисти, дизайнери и цифрови експерти. В изискванията на пандемия, компанията работи с задачата „ Да обърнем рецесията във благоприятни условия за развиване ”.

Освен бързо създаване на електронен магазин онлайн търговецът дава и невижданата за времена на рецесия 24 месеца гаранция за покупка на хардуер с безвъзмездни лицензи за Windows и безвъзмездна доставка.

„ Да се надяваме, че по степен на адекватност страната ни ще доближи частния бизнес, който гъвкаво реагира на изменящите се условия, предлагайки най-дефицитната стока през днешния ден след маските и спирта – сигурност ”, споделиха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР