Мерките у нас от 28 февруари, във Франция ще ги

...
Мерките у нас от 28 февруари, във Франция ще ги
Коментари Харесай

Борисов: Искаме извънредно положение за месец, за да спрем недисциплинираните хора, които разнасят заразата

Мерките у нас от 28 февруари, във Франция ще ги вкарат от понеделник, в Германия от през днешния ден. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Народно събрание, където се чака да бъде гласувано предлагането на Министерски съвет за въвеждане на изключително състояние.

Коронавирусът безусловно унищожава света, трансформира ни и метода на мислене, пътувания, придвижване, в този момент ще желая незабавен диалог с ръководителя на Европейска комисия, тъй като затварянето на границите на Словения, Хърватия, Румъния и Унгария ще препятства превоза, това ще блокира стопанския живот, добави Борисов, представен от БГНЕС.

Нито една страна не е направила нещо, което ние не сме създали. Ще дадем добър знак на народа, че в сериозни обстановки можем да се сплотяваме. Искаме за месец това изключително състояние, то ни е нужно основно за недисциплинирани хора, които разнасят болести. Тези, които нарушиха възбраната, съзнателно отидоха да се веселят и по-късно 14 души са инфектирани, сподели Борисов.
Следобед ще имаме заповед тези работни места, където може от къщи да се покриват, добави Борисов.

Очаквайте детайлности! /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР