Мерките срещу разпространението на коронавируса у нас хванаха мнозинството от

...
Мерките срещу разпространението на коронавируса у нас хванаха мнозинството от
Коментари Харесай

Предизвикателство: Как се жонглира с... тоалетна хартия?

Мерките против разпространяването на ковид у нас хванаха болшинството от българите неподготвени и това докара до опашки пред супермаркетите, както и презапасяване с някои артикули и произведения. Сред тях беше и тоалетната хартия, въпреки че сякаш към момента няма рационално пояснение за какво се презапасихме точно с нея.

Тоалетната хартия стана обект на интернет хумора, а легендата на българския футбол Мартин Петров даде началото на предизвикателство, в което провокира сътрудници да тестват по какъв начин са с жонглирането с руло хартия. За страдание няма по какъв начин да ви покажем какъв брой добре се оправи с играта на 21 Петров, защото той качи видеото на story, само че ви демонстрираме други майсторски осъществявания. Вижте в канала във vbox7:

Христо Йовов

Говорейки за майсторски осъществявания, няма по какъв начин да не стартираме с Бижутера. Макар да спря с футбола, легендата на Левски показва отлична форма и то седнал.

Валери Божинов

След като си върна контрола върху профила в Instgram, той е извънредно деен. Освен това е и почитател на подобен вид провокации, тъй че беше въпрос на време да се включи. От видеото излиза наяве, че е проговорил италиански, а под него в мненията му се " смее " Николета Лозанова.
               

A post shared by (@valeribojinov86) on Mar 17, 2020 at 1:56pm PDT

Иван Бандаловски

33-годишният футболист на пловдивския Ботев също се включи в предизвикването и провокира още Петър Занев, Николай Бодуров, Илиян Мицански и още доста.
               

A post shared by (@bandalovski86) on Mar 16, 2020 at 8:53am PDT

Евдокия Попадинова

Най-добрата футболистка на България също показва забележителни умения, като това няма по какъв начин да изненада който и да било. Нещо повече - надгради това, като може да видите по какъв начин го направи във видеото.
               

A post shared by (@evi_popadinova) on Mar 17, 2020 at 8:29am PDT

Валери Божинов-син

Малкият Валерко обожава футбола и майка му Алисия нееднократно е споделяла, че се тормози, че ученето може да остане на назад във времето. Във видео Божинов-син сподели, че поддържа форма на пътеката у дома. Е, включи се и в модерното предизвикателство, само че пък с същинска топка.

Гъмзата

Предизвикателството одобри синът на музиканта. Вижда се, че не се оправя по-зле от професионалните спортисти.
               

A post shared by (@yordan_yonchev_gumzata) on Mar 16, 2020 at 10:44am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР