Мерките, които взимат другите държави във връзка с коронавируса затрудняват

...
Мерките, които взимат другите държави във връзка с коронавируса затрудняват
Коментари Харесай

Росен Желязков: България не затваря своите граници

Мерките, които взимат другите страни по отношение на ковид затрудняват извънредно доста свободното придвижване на артикули и хора . За това призна транспортният министър Росен Желязков на брифинг в Министерския съвет.
 Борисов желае всички министри на пост по кабинетите си
Борисов желае всички министри на пост по кабинетите си

Бензиностанциите и градският превоз няма да бъдат затваряни

По думите му тежкият трафик се задържа на границите на страните членки на Европейския съюз . Днес имало усложнения, които се свързвали с прекосяването през италианско-словенската граница. Росен Желязков благодари на премиера Бойко Борисов за по този начин поставения на европейско равнище въпросът да откри своето решение с гарантиране на коридори главно по трансевропейските транспортни коридори.

Към момента нашите посолства работят съществено по тематиката, подсигурява Желязков. Имаме уверението, че и на европейско, и на двустранно равнище казусът ще откри своето решение, сигурен е транспортният министър.

" България не затваря своите граници, България подсигурява спокойното прекосяване през нейната територия както на преноса, по този начин и във връзка с двустранни транспорти ", съобщи Росен Желязков.
 Още седем нови случая на ковид в страната Обновена
Още седем нови случая на ковид в страната

Новината заяви министър председателят Бойко Борисов в Министерския съвет

Същото важало и за транспортния, и за въздушния превоз - сигурност на доставките и на транспортния бранш. Другата значима тематика е въпросът за гарантиране на сигурността на входните точки в страната. Това са летища, входни гари и автогари. Назначени са инспекции на летището, с цел да се ревизират ограниченията за ограничение на ковид. Очаква се отчет, тъй като се получавали сигнали, че не са задоволително ограниченията.

Разпространението на печата е обезпечен. По отношение на теоретичните и практическите изпити за водачите - от 16 март те се стопират. Целта е да се лимитират вероятните средства и способи за контакти сред огромна група хора. Това са краткотрайни ограничения и авансово сервира своите извинения към кандидат-водачите, добави транспортният министър.

Мерките, които се взимат от страна на Министерство на превоза в бранша, както и в обособените браншове ще бъдат оповестени на страниците на изпълнителните организации и на държавните предприятия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР