Мерките, които в световен мащаб се взимат срещу коронавируса, са

...
Мерките, които в световен мащаб се взимат срещу коронавируса, са
Коментари Харесай

Основателите на Airbnb остават без заплати

Мерките, които в международен мащаб се взимат против ковид, са наложителни и строги, само че такива и би трябвало да бъдат, в случай че желаеме да се оправим с пандемията.
 Airbnb, Unique Airbnb Fund и по какъв начин компанията раздава един милион $ за градеж на странни къщи
Airbnb дава 1 млн. $, с цел да построим нещо необичайно

Това търсят хората

Проблемът е, че бизнесът страда, а оттова и стопанските системи на безусловно всички страни. Airbnb е добър образец за компания в рецесия.

Знаем, че те са един от водещите уеб сайтове за резервациите на къщи, жилища и стаи на всички места по света, само че откакто пътуванията и туризмът са безусловно замразени няма и кой да се възползва от услугите му.
 От ляво надясно: Джо Гебия, Нейтън Блехарчик и Брайън Чески

От ляво надясно: Джо Гебия, Нейтън Блехарчик и Брайън Чески

Според Reuters, с цел да се оправят с рецесията, Airbnb са подхванали фрапантни ограничения. Компанията е орязала изцяло бюджета за маркетинг за да спести 800 милиона $ .

Основателите на Airbnb Джо Гебия, Нейтън Блехарчик и Брайън Чески пък ще се лишат от заплатите си за идващите шест месеца , а топ мениджърите в компанията ще се простят с 50% от възнагражденията си.
 Airbnb и новото предложение за следене на наемателите на квартири
Ще ни следят ли в Airbnb квартирата ни

Къде остава персоналното пространство

В момента компанията е спряла и да наема чиновници, като изключение се прави за характерни и нужни позиции. Също по този начин вероятността чиновниците на Airbnb да получат какъвто и да било бонус през 2020 година е най-малък.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР