"Мерките, които се обсъждат и въвеждат, са с цел да

...
"Мерките, които се обсъждат и въвеждат, са с цел да
Коментари Харесай

Барбалов: Не предвиждаме задължителни маски в София, на този етап

"Мерките, които се разискват и вкарват, са за да се понижи броят на инфектираните, с цел да може извънредно да се пребори рецесията ", това сподели в предаването "Офанзивав " по Дончо Барбалов, зам.- кмет по финанси и опазване на здравето на София.

От през вчерашния ден в София заведенията затварят с един час по-рано, а огромните възпитаници се върнаха в онлайн режим.



Барбалов уточни, че контролът е засилен, следи се непрекъснато спазването на рисковите места, пазари, магазини, заведения, молове, като на този стадий не се планува въвеждане наложително носене на маски навън.

Зам.-кметът осведоми, столичният бюджет ще бъде ориентиран към инфраструктура, градеж на нови детски градини. Ще се ремонтира трасето на трамвай №5, без това да визира платната за коли по бул "Цар Борис III "

"В рамките на 4-5 години новите детски градини ще допринесат за края на липса тук-там ", безапелационен бе той.

Относно преместваемите търговски обекти стана ясно, че Столична община няма да пести средства за премахване на всички, които са противозаконни или неизрядни.



Дончо Барбалов осведоми, че градският превоз е претърпял голям спад от началото на коронавирус рецесията.

Той добави, че при техническите прегледи ще се издават стикери за категория. В дните с високо замърсяване ще бъде лимитиран достъпа на коли с по-ниска категория в центъра на столицата.

Вижте повече във видеото.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай - Като се напия с ракия и след това не ме е боязън от никого! - Вярно ли? Даже и от жена ти? - А-а-а, толкова… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОтпред на тялото си тя бе изписала " Без просвета няма бъдеще " Аторът Ева Костова споделя историята за бедствието в ЗгориградВижте повече за случая с образованието на един единствен ученикВижте повече за живота на Стинг, както и от кое място идва псевдонимът на музикантаВижте няколко създатели аргументи да започнете да ядете чушки всеки ден и това да усъвършенства здравословното ви състояниеМария Бакалова получи номинация в категорията най-лоша екранна композиция дружно с Руди Джулиани за сцена от кино лентата " Борат 2 " Започна незабавна инспекция в Пловдив поради гибелта на 57-годишната жена, която е била ваксинирана с препарата на AstraZenecaКакво показа тя за руския космонавт Юрий ГагаринЦената на Dacia Spring във Франция ще стартира от 16 990 евро.Един елементарен метод да се понижи изразходването на месечен трафикКъде е станал инцидентътВъздействието на пандемията върху психологичното здраве на децата става все по-тревожноКого касае тяПравителството взе решението през днешния ден, като се аргументира с растежа на новите случаи на коронавирусДанните не демонстрират нараснал риск от тромбоза, настояват от компанията

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР