Мерките, които набелязахме, са - да се засили полицейското присъствие

...
Мерките, които набелязахме, са - да се засили полицейското присъствие
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие в Литаково

" Мерките, които набелязахме, са - да се ускори полицейското наличие в селото, да се слагат неравности по пътя - вид " лежащ служител на реда ", да се усили видео наблюдението. Напоследък домовите обири понижиха, само че се ускориха закононарушения, свързани с ръководството на МПС без удостоверение или след приложимост на алкохол ", описа за " Здравей, България " кметът на с. Литаково Пешо Младенов.

В ботеградското село бе пребит музиканта Костадин Пенчев. А след репортаж на NOVA двама мъже, на 20 и 22 години, към този момент са упрекнати за нанасяне на побоя, за който ви разказахме преди седмица. Нападението провокира вълна от неодобрение в локалните. Според лелята на арестуваните, те са били провокирани. Тя показа, че племенниците ѝ са кротки момчета с висше обучение, а експанзията в тях е провокирана от обиди и под въздействие на алкохол.

В понеделник основният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов дойдоха в обитаемото място във връзка стартиралата акция против битовата престъпност в региона. Местни поданици разясниха, че в селото постоянно се случват пререкания и кавги. Има и дребни обири на селскостопанска продукция и частни домове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР