Мерките, които бяха взети от държавата и като организация, която

...
Мерките, които бяха взети от държавата и като организация, която
Коментари Харесай

Главен комисар Кичиков: Взетите мерки от държавата и направената организация дават резултат

Мерките, които бяха взети от страната и като организация, която беше направена с локалната администрация, дават резултат, акцентира основен комисар Светлан Кичиков на граничен пункт Капитан Андреево. Той уточни, че камионите към този момент са в самия байпас и вървят обикновено. За 24 часа през краткотрайния паркинг на бившето летище „ Узунджово “ са минали 600 автомобила. По думите му нощес на паркинга е имало единствено 39 товарни автомобила и посочи, че там се престоява не повече от 3 – 4 часа. Ние не ги глобяваме, само че мисля, че е по добре да бъдат на краткотрайния паркинг, в сравнение с да бъдат на автомагистралата, където се основават предпоставки за пътни произшествия. Днес е вторият ден от въведената организация.

На автомагистралата има тирове, чиито водачи са ги изоставили и са си отпътували, за тях ще има наказания – по Закона за придвижване по пътищата. В този сектор, за близо пет години, са станали 130 пътно транспортни катастрофи, починали са петима и 30 са потърпевши, заяви шефът на ОДМВР Хасково старши комисар Ангел Цанков.

На ГКПП- Капитан Андреево от през вчерашния ден са инсталирани 14 термокамери, а на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Капитан Петко челник три, които се обслужват от чиновници на РЗИ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР