Мерките бяха бързо разхлабени. В НС има едно надпреварване за

...
Мерките бяха бързо разхлабени. В НС има едно надпреварване за
Коментари Харесай

Валери Симеонов за снимките на Борисов: Жена е, другото би било обидно!

Мерките бяха бързо разхлабени. В Народно събрание има едно съревнование за разхлабването им. Не се слуша Щаба, а тези 5 души изнесоха всичко на раменете си. Баровете и нощните заведения не трябваше да се отварят. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в ефира на Нова телевизия.

"Нямаме най-важното изискване - контролът. Пътувам из България и всеобщо не се носят маски. По бензиностанциите ти вършат кафе и ти го дават, а маската им е под брадата. Хората би трябвало да бъдат плашени. Бих допълнил заповедта на Ананиев - да се глобяват с 300 лв. всеки един служащ, които обслужва без маска. Няма надзор, тъй като несъмнено полицията не се прави работата. Трябва да има гражданско съзнание и да се алармира къде има скупчване на хора ", съобщи още той.

От НФСБ желаят: Безплатно море за 2020 и поддръжка на туризма

По думите му събота и неделя плажовете са пренаситени от хора. Според него към 300 000 души на първа линия в битката с ковид и те ще получат ваучери от 210 лв. за почивки. "В туризма нещата се развиват правомерно. Ваучерите работят. Министерството би трябвало да постанова глобите на обособените тарикати. Имаме положително начало на туристическия сезон. Моята рецензия е ориентирана към това, че мярката 60/40 за туризма не преработи ", сподели още той.

Валери Симеонов: Българска социалистическа партия минава от скандал в скандал – виждаме дребнава и повърхностна съпротива

Попитан за шашмите по плажовете като такса барбарон - 6лв, той съобщи, че това предстои на тежка глоба. "Няма заведения отвън концесионния контракт, щом е на плажа е предмет на контракта. Тук го няма контролът. Министерство на туризма би трябвало да глобява ", безапелационен е водачът на НФСБ.

Що се отнася до фотосите от спалнята на Борисов, той съобщи, че мисли, че е жена, тъй като другото би било извънредно обидно. "Трябва да се открива дали има монтаж на тези фотоси или не ", сподели още Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР