Мерки за оптимизиране на пропускателния режим на граничния пункт "Кулата-Промахон"

...
Мерки за оптимизиране на пропускателния режим на граничния пункт "Кулата-Промахон"
Коментари Харесай

Обсъждат мерки за оптимизиране на пропускателния режим на ГКПП Кулата-Промахон

Мерки за усъвършенстване на пропускателния режим на граничния пункт "Кулата-Промахон " и недопускане на километрични опашки от чакащи в спешната лента на автомагистрала "Струма " тежкотоварни камиони. Това ще бъде разисквано през днешния ден на работна среща на българо-гръцката граница.

В срещата ще вземат участие представители на Агенция "Митници ", Главна дирекция "Гранична полиция ", звеното за фискален надзор към Националната организация за приходите, регионалният шеф, здравни институции и браншовите организации на превозвачите.

Проблемът с километричните опашки от тежкотоварни камиони по трасето на автомагистрала "Струма " най-сетне би трябвало да откри своето решение, сподели изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев:

"На място да преценим кой ще бъде най-приемливият вид за всички. Има си и правилник във връзка с "зелените коридори ". Имаме няколко хрумвания ".

Оптимизиране на времето за граничен надзор, възстановяване на инфраструктурата, която от години е в цялостен спор с нараствания трафик сред България и Гърция, и обезпечаване на "зелени коридори " за камионите са част от ограниченията, които ще бъдат разисквани на работната среща, планувана за 12.00 часа на граничния пункт "Кулата ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР