Мерилин Монро и рокендрол легендата Елвис Пресли са имали връзка,

...
Мерилин Монро и рокендрол легендата Елвис Пресли са имали връзка,
Коментари Харесай

Мерилин и Елвис - любов за една нощ, но каква!

Мерилин Монро и рокендрол легендата Елвис Пресли са имали връзка, написа " Radar online ". Според някогашния помощник на краля на рока - Байрън Рафаел, и мениджърът на Елвис  - Том Паркър, сред звездата и изпълнителя е имало среща, уредена супер секретно през 1960 година
 
                             

Елвис в никакъв случай преди този момент не бил виждал Мерилин, разкрива Рафаел в изявление.

" Тогава, при започване на лятото на 1960 година, двамата най-експлозивни и именити секссимволи на своята ера, се засякоха на улицата пред сцената на " Twentieth Century Fox " и Елвис се изнерви ".
                             

Тогава Рафаел се опитал да провежда персонална среща за дуото и приятелите му помогнали в това начинание. Мафията от Мемфис, както наричали телохранителите на Елвис, го убедила да предложения Мерилин да излязат.

Елвис я доближил на сцената на студио " 23 " и се обърнал към нея по нормалния си самоироничен метод, с мекия си баритон с южняшки сексапил.

" Здравейте, споделям се Елвис Пресли. Как сте, мис Монро? ", твърди писателката Алана Неш в книгата си " Baby, Let's Play House ".
 
                             

Мерилин забелязала, че всички ги зяпат и отклонила поканата. По това време тя била омъжена за Артър Милър. А по това време изневярата можело да докара освен до загуба на пари, само че и до голям скандал, споделят хроникьори.

По-късно обаче Елвис се обадил на Рафаел и го помолил: " Вземи Мерилин и я доведи ". " Казах: " Наистина ли? " Спомням си съвсем ясно и това е преди десетилетия. Беше дъждовна нощ и аз я заведох в хотел Beverly Wilshire и се качихме горе в стаята му.
                             

" Когато я видя, те се прегърнаха и без да кажат нито дума, започнаха да се целуват ", спомня си Рафаел. " Бях в потрес и не знаех какво да върша. Тогава Мерилин, която беше към 10 години по-възрастна, сподели: " Доста си добър за китарист. "
 
                             

След това те влезнали в спалнята. Дни по-късно, когато го пита за Мерилин, Елвис му дава отговор: " Тя е хубаво момиче, само че е малко висока за мен.

И тази любопитна нощ остава забравена. Двамата са прекомерно известни. А любовта им е можела да унищожи кариерите им. Още повече, че Мерилин е била омъжена.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР