Мерил Стрийп, наричана една от актрисите-кралици на Холивуд, е човек,

...
Мерил Стрийп, наричана една от актрисите-кралици на Холивуд, е човек,
Коментари Харесай

„Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната” – вдъхновяващи мисли на Мерил Стрийп

Мерил Стрийп, наричана една от актрисите-кралици на Холивуд, е човек, на който приемането на награди напълно не му е непознато. Тя е имала повече номинации за призове на Американската кино академия от всеки различен артист - общо 20. Носителка е на три нагарди " Оскар " и 8 " Златен глобус ".

Но съгласно нея има един съответен комплимент, който е бил неповторимо важен в живота й и той не е от сътрудници, споделя онлайн сп. Quartz. Това са думите, които е чула първо от нейната майка.

Каква е била фразата?

" Ти можеш " , й е споделила майка й.  

По думите на Мерил Стрийп, до момента в който дамите не се освободят от това самите те да имат вяра в обществените стандарти за тях, съгласно които дамите са по-малко надеждни за осъществяването на някакви длъжности спрямо мъжете, същинското тъждество сред половете в света няма да бъде допустимо.

" Става дума за това малко възприятие на неспокойствие и терзание, с което се сдобиваш, когато да вземем за пример водачът проговори в самолета и вътре се чуе не мъжки, а женски глас. Тогава се усещам разчувствана. Но и мога да чуя, че в кабината има леко разстройване и ние всички - пасажерите - си закопчаваме коланите малко по-стегнато ", споделя тя. 

Затова съгласно нея е доста значимо да се вършат положителни комлименти на дребните девойки, също както нейната лична майка е направила, с цел да може те в бъдеще да станат насърчени и да имат вяра в себе си. 

" Майка ми беше стопанка. Тя играеше бридж всеки ден. Но можеше и да управлява по двама взаимни началници на личен състав. Тя беше в действителност извънреден човек и в никакъв случай не получи същински късмет ", сподели Стрийп. " Но ми сподели: " Мерил, ти си способна/ Ти можеш ". И това беше най-високият комплимент в света ", споделя още актрисата. 

Днес огромната актриса навършва 70 години. Вижте някои от вдъхновяващите й мисли!

„ Просто не се тревожете за тежестта си. Това е огромна загуба на време! Като се замисля какъв брой доста години съм изгубила, мислейки за това, е просто идиотско. Губим толкоз доста гениални хора и техните гениални хрумвания, тъй като те се гледат в огледалото и си споделят " Боже мой, аз съм прекомерно пълен! "

***

" Ако имате мозък, сте длъжни да го употребявате. "

***

" Младите дами не би трябвало да се тормозят толкоз доста за тежестта си. Момичетата прекарват прекалено много време в терзания около това. Има доста по-важни неща за мислене. На младите мъже, а също и дами, ще кажа, че това, което ви прави разнообразни и странни, е вашата мощ. Всеки желае да наподобява като изваден от шаблон, само че в действителност хората, които наподобяват друго, биват забелязвани. Преди мразех носа си. Вече не. Сега го одобрявам подобен, какъвто е. "

***

" Трябва да приемете остаряването. Животът е драгоценен и когато сте изгубили доста хора, тогава осъзнавате, че всеки ден е подарък. "

***

" Мисля, че би трябвало да намериш личния си път. Собствените си правила. Всеки има лично схващане за себе си и на него би трябвало да разчита. В последна сметка, значимото е това, което наподобява вярно за теб. Не това, което майка ви е споделила. Не това, което една актриса ви споделя. Не това, което някой си ни е споделил, в случай че не е това малко умерено гласче вътре в нас. "

***

" Винаги си припомням думите на Катрин Деньов: " На избрана възраст дамата би трябвало да избира – или лицето, или фигурата “. Избрах лицето. А останалото… Седя върху останалата част. “

***

" Вярвам в силата на смеха. И мисля, че вие елементарно можете да обезоръжите хората, в случай че ви се отдаде да ги разсмеете. "

***

" Всичко, което ни прави щастливи, е доста просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, въздействието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което в действителност си коства в живота. Но до момента в който имаме какво да ядем и покрив над главата си, до момента в който виталните ни потребности са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е доста просто. "

***

" Много по-приятно е тогава, когато хората ти споделят, че в живота ти изглеждаш по-добре, в сравнение с кино, а не противоположното. "

***

" Да платя две хиляди евро за една чанта? По-добре да си нося козметиката в зъбите. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР