„Меридиан Мач“. Досега той водеше разговори с шефовете на “канарчетата”

...
„Меридиан Мач“. Досега той водеше разговори с шефовете на “канарчетата”
Коментари Харесай

Левски подготвя трансферен удар

„ Меридиан Мач “. Досега той водеше диалози с шефовете на “канарчетата” за сключване на нов контракт и даже неотдавна съобщи, че няма проблем и скоро ще преподпише. Настоящият му договор изтича през лятото и от Ботев бързат да го възобновят.
Сега обаче обстановката радикално се е трансформирала. Полякът самичък се е отдръпнал от договарянията и е признал пред шефовете, че има и други оферти от България.
Проблемът в диалозите сред Ботев и Кайзер се появиха поради мениджърската организация на футболиста. Тя упорства да получи солидна комисиона на ръка при сключване на новия контракт.
Пловдивчани не са съгласни с сходен вид и оферират парите да бъдат разсрочени във времето. Агентите обаче стоят твърдо на своята позиция.
От това развиване на нещата може да се възползват на “Герена”. “Сините” са застрашени да останат без първокласен вратар през новия сезон, в случай че клубът не успее да задържи Николай Михайлов. Ники има контракт до края на шампионата, който може да бъде продължен с още две години.
Двете страни обаче към момента не са седнали на масата за договаряния. Дори и Михайлов да остане, Левски отново ще има потребност от още един първокласен вратар, който да бъде негов равносилен съперник за мястото под рамката.
В момента на “Герена” запаси са Николай Кръстев и Петър Иванов. Първият от тях обаче съвсем несъмнено ще бъде продаден през лятото. Иванов пък към момента е прекомерно млад и некомпетентен.
Вижте какви са другите разновидности за нов вратар на " Левски " в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР