Мери температурата на хора и повърхности само за 2 секундиYobekan

...
Мери температурата на хора и повърхности само за 2 секундиYobekan
Коментари Харесай

Yobekan KV-11 – безконтактен цифров термометър

Мери температурата на хора и повърхности единствено за 2 секунди

Yobekan KV-11 мери температурата за 2 секунди и я демонстрира на 3-цветен екран

Покрай пандемията хората започнаха да си мерят по-често температурата. Затова и търсенето на термометри се повиши, като се следи засилен интерес към безконтактните устройства за бързо премерване на телесната температура.

Практичен, повсеместен безконтактен термометър предлага световният онлайн магазина Cafago – моделът Yobekan KV-11 коства единствено $20,55 и се доставя гратис до клиентите. Това е инфрачервен термометър за премерване както на телесна температура на деца и възрастни, по този начин и на температурата на нещата към нас – храна, питиета и стайна температура – в градуси по Целзий и Фаренхайт.

Термометърът е подобаващ за премерване на температура на деца и възрастни

Yobekan KV-11 е портативно цифрово устройство, което е извънредно елементарно за потребление и дава резултат с висока акуратност. Просто го доближавате на разстояние 2-5 см от челото или обекта, чиято температура желаете да измерите, натискате спусъка, сходно на револвер, и единствено за 2 секунди устройството дава резултат – температура с акуратност 0,2 градуса по Целзий.

Използването на Yobekan KV-11 е безвредно, защото термометърът работи с инфрачервени лъчи, без контакт с индивида или обекта и се изключва автоматизирано. Резултатът от измерването се демонстрира бързо в дигитален тип, за към 2 секунди след натискане на спусъка, на трицветен LCD екран: в зелено за  нормална температура ≤37,3℃, оранжево при температура в диапазона 37,4℃<T<38.0℃ и алено с тревога, когато градусите са рисково високи – ≥38.0℃.

Yobekan KV-11 може да мери температурата и на обекти – вода, храна, помещения…

Този термометър е с универсално приложение, защото може да работи в два режим: премерване на телесна температура и температура на обекти, включително вода и други питиета, храна и стайна температура. Нещо повече, планувана е и функционалност за запомняне на до 32 групи данни от измервания, което прави уреда подобаващ за групови измервания в офиси, учебни заведения, търговски центрове и други

Yobekan KV-11 е стилен и акуратен. Поддържа диапазон на премерване от 32 до 42,5℃ (89,6~108,5℉) с резолюция 0,1℃ и акуратност ±0,2℃/0,4℉ и ±0,3℃/±0,5℉ отвън диапазона 35~42℃. Разстоянието за тъкмо премерване е от 3-5 см. Термометърът генерира резултата единствено за 2 секунди и се изключва автоматизирано след към 15 секунди.

Дисплея на Yobekan KV-11 демонстрира резултата от измерването в разнообразни цветове

Устройството, предлагано от световния онлайн магазин Cafago, се зарежда от две общоприети акумулатори AAA (не са включени в комплекта) и тежи 104 грама. Работи обикновено при температури от 10 до 40℃. Освен термометъра в комплекта е налично и управление за потребителя.

Yobekan KV-11 е налично устройство за мигновено премерване на температура

Купи: Безконтактен дигитален термометър Yobekan KV-11 за $20,55 и безвъзмездна доставка
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР