Мери-Кейт и Ашли Олсън имат славата на най-известните близначки в

...
Мери-Кейт и Ашли Олсън имат славата на най-известните близначки в
Коментари Харесай

От бърза слава в Холивуд до моден бизнес за милиони: Кои са тези момичета

Мери-Кейт и Ашли Олсън имат славата на най-известните близначки в Холивуд и това не е инцидентно.

Стават звезди от напълно ранна възраст – още с появяването си в ситкома " Пълна къща " (1987-1995 г.), когато са единствено на 9 месеца, през идващите им функции в комедии, трансформирали ги в любимки на цялата зрителска публика.

През 2004 година те са удостоени с едно от най-високите оценки за благодарност във филмовата промишленост – звезда на Холивудската алея на славата.


Facebook/Mary-Kate Olsen
 

За страдание, малко по-късно, близначките отстъпват от светлините на прожекторите, откакто Мери-Кейт развива тежко хранително разстройство и се постанова да се бори с диагнозата анорексия.

С днешна дата, сестрите са загърбили изявите на огромния екран и се осъществят сполучливо в света на модата. През 2006 година те започват първокласния си лейбъл The Row, който печели голям триумф и ги трансформира в трендсетъри.

През 2012 година Мери-Кейт и Ашли получават влиятелната премия на Съвета на стилните дизайнери на Америка (Council of Fashion Designers of America awards) като най-хубави дизайнери на годината. Две години по-късно печелят отличие за най-хубав дизайн на аксесоари.

Монохромният жанр е запазената марка на близначките, които са одобрени икони за грациозност на кориците на международните фешън списания.


Facebook/Mary-Kate Olsen

Или най-малко бяха такива до момента, написа в публикация по тематиката CNN.

Наскоро Мери-Кейт се появи обществено, облечена с червен тренчкот, златисто-червен шал с пайети и чифт златни мокасини с металик, което незабавно разсъни интереса на медиите и провокира мнения на стилните критици.

Спекулациите за трагичната смяна в стила им също не закъсняха. След детство, прекарано в светлината на прожекторите, носейки идентични тоалети в редуващи се цветове, дали в този момент близначките не се завръщат към комфорта и неутралния жанр на ежедневното облекло, пита риторично CNN.

Модните фанатици са уверени, че отстъпването от класическата линия е безапелационен сигнал за огромна смяна.

Но с 5 награди CFDA зад тила си, място в Седмицата на модата в Париж и критици от сектора, които се прехласват по тях в стилните си рубрики, може би близначките Олсен, или най-малко Мери-Кейт, към този момент могат да си разрешат да „ разхлабят примката “ на славата и да се появяват пред камерите по този начин, както им харесва, а не както публиката желае да ги види, добавя CNN.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР