Mercedes разпространи нова информация и снимки от интериора на изцяло новото поколение

...
Mercedes разпространи нова информация и
снимки от интериора на изцяло новото
поколение
Коментари Харесай

Новият Mercedes A-Class обещава повече простор и лукс

Mercedes популяризира нова информация и снимки от интериора на напълно новото поколение на модела си A-Class, който ще бъде лансиран на пазара през следващата година.

От компанията разясняват, че новата генерация на модела ще предложи по-просторен интериор, като на допълнително, спрямо актуалната версия на автомобила, пространство ще могат да разчитат както лидерът и пътникът начело, по този начин и тези на задните седалки. Увеличението в свободното пространство включва допълнителна свобода както за раменете и лактите, така и за главата, а достъпът до задните седалки е още по-лесен.

С 29 литра, до 370 литра, пък е увеличена товарната съдържимост на багажника. Достъпът до него е улеснен благодарение на консолидираното на секционни задни светлини, вследствие на което отворът на товарното поделение е с 20 см по-широк, а самият му под е с 11.5 см по-дълъг.

По отношение на интериора, от Mercedes споделят, че новата генерация на A-Class ще направи гражданска война в компактния клас, като главен акцент тук ще бъде предното табло. Воланът на автомобила е взет от S-Class, а предните седалки ще могат да бъдат оборудвани с климатизация, масажна функция и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР