Mercedes отново развълнува света с поглед върху най-високата електрическа концепция.

...
Mercedes отново развълнува света с поглед върху най-високата електрическа концепция.
Коментари Харесай

Mercedes показа електрическата си S-класа

Mercedes още веднъж развълнува света с взор върху най-високата електрическа идея. Добре пристигнали в света Mercedes EQS - електрическата S-класа на немския автомобилопроизводител.

На автомобилното ревю във Франкфурт компанията сподели концептуалната версия на задвижваната напълно от акумулатори кола. От компанията назовават електрическия автомобил " справочник на цялото семейство на Mercedes-Benz EQ ". Това на процедура го прави за електрическата гама на Mercedes това, което S-класата обичайно е за колите на колоса, а съгласно някои и за съвсем цялата автомобилна промишленост.

Mercedes EQS е равнището, с което всичките технологии отсега нататък ще се съпоставят, написа Стефан Доби от TopGear.

Електромобилът подвига от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди. По данни на компанията EQS може да реализира 80% заряд за 20 минути.
 Снимка 442136
Източник:

" Две неща са в безвремието - нуждата от превоз и мечтаното възприятие за доста особено чувство. В бъдеще нашите клиенти също ще желаят салон, който да дава отговор на техните стремежи във връзка с комфорт, дизайн и технологии ", оповестиха от компанията майка Daimler AG по време на ревюто във вторник.

Световният водач в производството и продажбите на първокласни коли показа предходната година електрическия си състезателен модел EQC - като напълно първия електрически автомобил на компанията, който провокира непосредствено международния водач на пазара на електрически коли Tesla.

От Daimler възнамеряват да изкарат минимум 10 чисто електрически коли през идващите години. Дори когато вложенията притискат облагите.

От Mercedes не оповестяват обаче по кое време се чака транспортното средство да влезе в продажба.
 Снимка 442140
Източник:

По данни на Bloomberg елетромобилът има действителен пробег с цялостна батерия от 700 километра. Моделът предлага и високо автоматизирано шофиране по автомагистрали.

Интериорът на Mercedes EQS се отличава с обичайни и нови материали.

Например покрива на колата е изработен от текстилни материали, комбинирани с рециклирани боклуци от океаните. Таблото пък е направено от рециклирани пластмасови бутилки и клен. Кожата по салона също е изкуствена.
 Снимка 442146
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР