Mercedes-Benz за пореден път разшири границите на автомобилните иновации с

...
Mercedes-Benz за пореден път разшири границите на автомобилните иновации с
Коментари Харесай

Mercedes-benz "vision one-eleven" представя бъдещето на скоростта от иконата на 70-те години

Mercedes-Benz за следващ път разшири границите на автомобилните нововъведения с най-новата си премиера - Vision One-Eleven. Тази студия за електрически състезателен автомобил съчетава извънредно динамичен дизайнерски език с новаторска технология за напълно електрическо задвижване, като слага нови стандарти в света на суперавтомобилите. Вдъхновен от именитите пробни коли C 111, Vision One-Eleven отдава респект на предишното, като в същото време прегръща футуристична визия за лукса.
 width=
Нашата цел в Mercedes-Benz не е да вършим стайлинг - нашата цел е да сътворяваме икони - споделя Гордън Вагенер, основен шеф по дизайна в Mercedes-Benz Group AG. " За мен това е разликата сред всеобщия дизайн и лукса. Дизайнерски икони като Type 300 SL и C 111 - и двата с порти вид " чайка " - са част от нашето ДНК. Тези именити коли бяха главно ентусиазъм за емблематичния дизайн на Mercedes-Benz Vision One-Eleven.

 width=

Каросерията на Mercedes-Benz Vision One-Eleven показва артистичността на дизайна One-Bow. От елегантната предница до мускулестата задница, плавният му контур във формата на лък излъчва скулптурно чувство, което пленява окото. Забележителното медно-оранжево лаково покритие alubeam отдава респект на емблематичния C 111, излъчвайки мощност и чудатост. С цвят, който се трансформира според от светлината, той прибавя нотка на лукс и отличава Vision One-Eleven от неговите прародители.

 width=

Vision One-Eleven се задвижва от новаторска електрическа задвижваща система с високоефективни аксиално-поточни мотори, създадени в съдействие с YASA. Тези усъвършенствани мотори, съчетани с нова идея за батерията, обезпечават ненадмината продуктивност и успеваемост.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР