Mercedes-Benz S-Klasse W126 от 1986 г. с интересна история си

...
Mercedes-Benz S-Klasse W126 от 1986 г. с интересна история си
Коментари Харесай

Продава се S-класата на дАртанян

Mercedes-Benz S-Klasse W126 от 1986 година с забавна история си търси покупател в един от съветските уеб сайтове за търговия с използвани коли. Лимузината с пробег 270 000 км е имала трима притежатели и коства 400 000 рубли (€5 423).



Според описанието първият собственик на S-класата е японски консул, по чиято поръчка в края на 80-те години на предишния век е направен автомобилът. Когато мандатът му в Съюз на съветските социалистически републики завършва, дипломатът продава "бенца " на известния артист Михаил Боярский, прочут на българските фенове най-много като д'Артанян от руската екранизация на "Тримата мускетари ".



През 2001-ва Боярский продава колата на собствен родственик, който през днешния ден е пенсионер и към този момент не я кара. 32-годишната S-класа има 2.6-литров редови шестцилиндров мотор с мощ 160 к.с.



Лимузината се намира в чудесно на цялостно автентично положение. Съхранявана е единствено в гараж и е карана извънредно рядко. Ако не се броят сменяното предно стъкло и пребоядисаните брони, по каросерията не са правени поправки, което продавачът е подготвен да потвърди с всевъзможни инспекции и прегледи.










Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР