Mercedes-Benz разпространи първото изображение на изцяло новия и 100% електрически

...
Mercedes-Benz разпространи първото изображение на изцяло новия и 100% електрически
Коментари Харесай

Първи поглед към електрическия влекач Mercedes-Benz eActros 600

Mercedes-Benz популяризира първото изображение на напълно новия и 100% електрически влекач eActros 600, като паралелно с това удостовери, че международната премиера на машината ще се състои на 10 октомври.

Без да анонсират никакви нови детайлности за eActros 600, от Mercedes-Benz споделят, че той е създаден особено за реализирането на дълги курсове и споделят, че при модела, значима роля е играла и аеродинамиката на кабината.

" Изчистените линии и аеродинамичният дизайн характеризират външния тип на eActros 600, който е предопределен да бъде верният избор за клиентите във връзка с доходност, резистентност и надеждност ", споделят още от Mercedes-Benz Trucks. " Електрическият влекач ще има пробег от 500 километра без междинно зареждане и също по този начин ще разрешава мегават зареждане в бъдеще ".

Както към този момент , серийното прозиводство на eActros 600 е планувано да стартира през идната година и че сглобяването на прототипната серия на модела- към 50 екземпляра, към този момент е почнало.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР