Mercedes-Benz повдига нивото на Е-класата си с нова технология на моделните

...
Mercedes-Benz повдига нивото на Е-класата си с
нова технология на моделните
Коментари Харесай

Техно”инжекция” за E-класата

Mercedes-Benz повдига равнището на Е-класата си с нова технология на моделните серии от горния си междинен клас. Дизайнът също се радва на известно видоизменение, а в допълнение, към този момент моделът на входно ниво се предлага със състезателен пакет "Avantgarde Line Exterior " с централна инсталирана звезда. Новата предна част с по-високо включване на хром също способства за променения външен вид.

Новите цветове и материали на оборудването усъвършенстват интериора на седана и комбито. Те включват новите цветови комбинации магма сиво (Avantgarde), черно / орехово кафяво (Ексклузивно) и магма сиво / макиато бежово (Ексклузивно), както и дървесината със сребърна пепел от орех, ажурен алуминий и алуминий с въглерод. Новост за Coupe и Cabriolet са дървесните приложения пепел с отворени пори и алуминий с лек въглерод.

С фейслифта E-Class има напълно преработен волан. Предлага се кожен волан като в суперспортната версия. Контролните повърхности са в черно с висок искра, а декоративните детайли и рамки в сребърна сянка. Работните функционалности на инструменталния клъстер и медийния дисплей се ръководят посредством сензорни контроли.

Моделите E-Class имат към този момент два огромни екрана с размер 10,25 инча / 26 сантиметра, които са подредени един до различен за широкоекранен външен тип. При поръчка се оферират два екрана от 12,3 инча / 31,2 сантиметра. Дисплеите за инструменталния клъстер и медийния могат елементарно да се четат на големите екрани с висока разделителна способност. Емоционалните им презентации, употребяващи блестяща графика с високо образно качество, имат за цел да подчертаят разбираемостта на лесната интуитивна операционна структура.

За първи път четирицилиндровите дизелови и бензинови мотори имат и интегриран стартов генератор (ISG) от второ потомство с до 15 кВт допълнителна мощност и до 200 Нютон метра добавен въртящ миг. Благодарение на рекуперацията и способността да "плават ", и двата мотора са ефективни.

В седана и комбито има и седем модела със зареждаеми хибриди. Този "EQ Power " се предлага в композиция с дизелови и бензинови мотори. Мощностният диапазон на моторите за разновидностите с бензинов мотор варира от 115 до 270 кВт /157 – 367 к.с./, до момента в който дизеловите двигатели от 118 до 243 кВт /160 – 330 к.с./.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР