Mercedes-Benz отново е представен на Caravan Salon тази година със

...
Mercedes-Benz отново е представен на Caravan Salon тази година със
Коментари Харесай

Премиера на новата V-класа Marco Polo

Mercedes-Benz още веднъж е показан на Caravan Salon тази година със личен щанд. Водещият търговски панаир за кемпери и каравани стартира в Дюселдорф от 25 август до 3 септември 2023 година и предлага необятна гама от артикули за осъществяването на фантазиите от огромен до дребен ван.
С присъединяване си на салона щутгартци честват премиерата на " вътрешното " семейство Марко Поло. Това включва модула Marco Polo, който може да бъде гъвкаво конфигуриран и демонтиран, и наред с други неща, трансформира T-класата в микро кемпер за нула време, както и новия, неотдавна показан кемпер ван, V- Клас Марко Поло.

Новата V-класа Marco Polo има нов външен тип и предлага още повече комфорт и функционалност, изключително с помощта на интелигентната, цифрова мрежа, съответстващо на стратегическото пренасочване на Mercedes-Benz Vans.

Първото нещо, което притегля вниманието, е модифицираният външен дизайн с модифицирана, впечатляваща радиаторна решетка и нова ризница с мощен дизайн. Интериорът към този момент има кокпит, който се характеризира, наред с други неща, с модифициран инструментален панел с два 12,3-инчови широкоекранни екрана, нови стилни вентилационни отвори и ново потомство волан с капацитивно различаване на ръцете.

Доказалата се идея за витално пространство в новата V-класа Marco Polo остава непроменена. Кемперът предлага място за до четирима души и има, наред с други неща, изскачащ покрив с покривно легло, пейка/шезлонг, сгъваема маса, изцяло оборудвана кухня и дрешник като стандарт.

Mercedes-Benz Sprinter, също икона измежду вановете и в промишлеността за кемпери, несъмнено, не би трябвало да липсва на водещия търговски панаир за кемпери и каравани. Четири от тях участват на щанда на Mercedes в зала 16 - панелният ван Summiteer 6.0 от Wochner, полуинтегрираният кемпер ML-T 580 от Hymer, Coral Supreme MB 650 SL от Adria и изцяло интегрираният Travel Master Imperial 860 LQB от Kabe, което е триосно транспортно средство.

Централната стъпка към бъдещето на електрическите автомобили е новата, модулна и мащабируема „ единствено електрическа “ архитектура VAN.EA, която ще бъде въведена от 2026 година Базирано на VAN.EA, портфолиото от кемпери също ще бъде електрифицирано и разширено, съгласно производителя. Въз основа на VAN.EA, Mercedes-Benz ще предлага както междинни, по този начин и огромни, напълно електрически кемпери фабрично. Заедно с интернационалните си сътрудници за кемпери, марката със звездата възнамерява да създаде новия промишлен стандарт за електрически кемпери.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР