Mercedes-Benz обяви, че първите доставки на обновената версия на Mercedes-AMG GT

...
Mercedes-Benz обяви, че първите доставки на
обновената версия на Mercedes-AMG GT
Коментари Харесай

Обновеният Mercedes-AMG GT на цена от 120 000 евро. Първите доставки през ноември

Mercedes-Benz разгласи, че първите доставки на обновената версия на Mercedes-AMG GT (Coupe и Roadster) се чака да бъдат осъществени през ноември тази година. Базовата цена на купе версията на модела е избрана на 119 080 евро, до момента в който тази на Roadster започва от 130 680 евро.

И двете версии на обновеният Mercedes-AMG GT идват с оптималната мощ от 530 конски сили, което е с 54 повече в съпоставяне с тази на миналата еволюция.

В общоприетото съоръжение на автомобилите са включени също така адаптивно окачване AMG RIDE CONTROL, AMG спортна спирачна система с композитни дискове и изпълнени в алено спирачни апарати, литиево-йонна батерия, а като допълнителна екипировка е наличен пакетът AMG DYNAMIC PLUS.

AMG GT са налични и в специфичната серия Night Edition, в оборудването на която са включени пакет AMG Exterior Night, черни спирачни апарати, челна решетка в мрачен хром, затъмнени елементи по предните светлинни модули, 19- и 20-цолови алуминиеви джанти с Y-образен дизайн, карбонов таван, AMG Performance седалки, спортен волан и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР