Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks (CTT), отделът за персонализирани преобразувания на

...
Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks (CTT), отделът за персонализирани преобразувания на
Коментари Харесай

Вече 300 000 специални конверсии за камиони Mercedes Benz

Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks (CTT), отделът за персонализирани преобразувания на Mercedes-Benz Trucks, сполучливо преобразува своето 300 хилядно транспортно средство. Юбилейното транспортно средство е Actros 8x4/4 Full-SLT за потребление в тежкотоварни приложения.

Марк Шулц, началник продуктово развиване и маркетинг в Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks споделя - „ В свят с възходяща трудност може да се случи търсеното транспортно средство за характерно транспортно условие да не се създава всеобщо. Custom Tailored Trucks предлага решение, там където необятната гама от общоприетоо и особено съоръжение от Mercedes-Benz Trucks завършва. Като централна точка за контакт за специфични поръчки на клиенти, ние от CTT доставяме самостоятелни и неповторими решения за нашите клиенти. "

Конверсиите за осъществяване на специфични поръчки на клиенти се правят в завода за камиони Wörth, във фабриката на CTT в Молсхайм, Франция, на съвсем 100 километра от Wörth, и в партньорската мрежа за превръщане на CTT. Общо до 70 транспортни средства CTT могат да бъдат конвертирани всеки ден.

Електрическите камиони играят значима роля в използването на тактиката на Mercedes-Benz Trucks за локално безпристрастен по CO2 превоз. Базиран на влекача eActros 300, CTT в Молсхайм сега построява вид „ Lowliner “ на електрическия камион като пилотен план, който е подобаващ за потребление в автомобилната логистика, да вземем за пример за мегамаркети.

eActros 300 може също да бъде уместно решение като невисок лайнер за обемен превоз, който изисква вътрешна височина до три метра. Първите преобразувани машини ще бъдат употребявани от определени клиенти във фабричната логистика на Mercedes-Benz Trucks.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР