Mercedes-AMG One е най-бързия сериен автомобил създаван от марката. Той

...
Mercedes-AMG One е най-бързия сериен автомобил създаван от марката. Той
Коментари Харесай

Усетете какво е да си зад волана на най-мощния Mercedes

Mercedes-AMG One е най-бързия сериен автомобил създаван от марката. Той ще бъде създаден в лимитирана серия от едвам 275 броя и в композиция с цената си от няколко милиона лв., надали доста хора ще имат опцията да седнат зад кормилото му. За наслада, видео в YouTube ненапълно пресъздава чувството, като ни показва фрагменти от първо лице зад кормилото на хиперколата.

Видеото е снимано на писта в Барселона и е с дължина от едвам 2 минути и 41 секунди, тъй че ви предлагаме да го изгледате. Припомняме, че хиперколата на Mercedes се задвижва от 1.6-литров бензинов V6, взет непосредствено от Formula 1. Той се развърта до 11 хиляди оборота в минута и генерира 586 конски сили.

Заедно с него работят и четири електромотора, които обезпечават задвижване на четирите колела и допълват оптималната мощ до 1049 конски сили. Електрическият пробег на колата е 18 километра, въпреки това евентуално да не е най-важната характерност на тази кола. Ускорението до 100км/ч лишава 2.9 секунди, а това до 200км/ч 7 секунди.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР