Мераклия да учи в професионална гимназия без да е завършил

...
Мераклия да учи в професионална гимназия без да е завършил
Коментари Харесай

Мераклия за знания стана клиент на плевенската прокуратура

Мераклия да учи в професионална гимназия без да е приключил приблизително обучение стана клиент на държавното обвиняване. Разследването по случая към този момент е завършило, заяви Плевенската районна прокуратура, която е внесла в съда обвинителен акт.
Обвиняемият Г.О. желал да се запише да учи в плевенската Професионална гимназия „ Захари Зограф “, само че имал диплома единствено за приключен четвърти клас. Намерил метод да се достави с подправено удостоверение за приключено главно обучение. После подлъгал своя близка, която работела в мечтаната гимназия, да подаде документите за записване от негово име. Обяснил на дамата, че е зает и не може да го направи персонално. Неговата близка взела документите и Г.О. бил записан като възпитаник в ІХ-ти клас за образователната 2016/2017 година в специалността „ Производство на мебели “.
При инспекция на документите обаче се оказало, че обвиненият не е бил възпитаник в учебното заведение, от името на което било издадено свидетелството за приключено главно обучение. Така казусът попаднал в прокуратурата.
Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР