Менторката на млади звезди от Гласът на България“ Михаела Филева

Менторката на млади звезди от Гласът на България“ Михаела Филева ...

Михаела Филева спипана с чужд мъж!.


Менторката на млади звезди от „Гласът на България“ Михаела Филева бе засечена от фотографите на „Ретро“ в компанията на чужд мъж в центъра на София, узна HotArena.

Двамата задушевно си бъбреха и се смееха на пейка в парка, а близостта между тях бе очевидна. Това се случва скоро след като поп звездата призна, че от няколко месеца в живота си има нов мъж – маркетинг специалистът Стефан. Дали с него са скъсали скоропостижно, или Михаела просто се е отдала на краткотрайна авантюра с неизвестния мачо от снимките, не е ясно.

На всичкото отгоре Филева демонстрира лоши маниери насред центъра на София. Певицата съвсем не е пример за подражание, защото най-невъзпитано си покатери краката с обувките върху пейка за отдих, докато лакомо си хапваше сладолед в кутийка.

Седнала по турски, поп звездата не спря да говори оживено на захласнатия по нея събеседник, при това пълна с храна уста. Изпълнителката пламенно ръкомахаше и се обясняваше, а младежът я гледаше покорно с нарастващ интерес.  

Само преди дни тя сипеше суперлативи за връзката си със Стефан, но явно е склонна към фриволни постъпки и сега се уединява с друг, сплетничат нейните колеги.

Източник: hotarena.net