Мента, евкалипт, мащерка, пелин, салвия и копър. Познати ни повече

...
Мента, евкалипт, мащерка, пелин, салвия и копър. Познати ни повече
Коментари Харесай

Билкова градина винаги подръка

Мента, евкалипт, мащерка, пелин, салвия и копър. Познати ни повече като ароматни подправки, тези скъпи растения са в действителност освен незаместим асистент в кухнята, само че и източник на потребни съставки с удобно деяние върху организма. Този превъзходен букет от билки може постоянно да е покрай вас, с помощта на обичаните ни „ Лукчета “. Още от детството си всички ние сме привикнали да прибягваме към тези лакомства, когато гърлото ни не е умерено.

Всяко „ Лукче “ е в своя лична опаковка, което прави бонбоните подобаващи за шерване със фамилията и околните за нас хора – а какво по-хубаво от това да споделим с хората, които обичаме? Разпилени по джобовете, в шкафа, в чантата или в купичка на масата, тези билкови бонбони са постоянно от изгода.

От скоро към този момент можем да се възползваме и от още по-мощния вид на познатите ни „ Лукчета “ - билковите пастили „ Лукчета “. Те съдържат двойна доза билкови масла с потвърдено антимикробно и антивирусно деяние против постоянно срещани патогени. Препоръчани са от Българската асоциация на микробиолозите и можете да ги намерите в аптеките.

Дали ще ги назовем билков букет или ваша лична билкова градина, едно е ясно – „ Лукчета “ и натуралните билкови масла, които се съдържат в тях, подкрепят естественото положение на организма и успокояват гърлото, а в допълнение - може да разчитате и че ще подсладят дните ви, прекарани в изолацията на домашния уют. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР