Мениджъри са предложили Абел Анисе на ЦСКА, пише Мач Телеграф.

...
Мениджъри са предложили Абел Анисе на ЦСКА, пише Мач Телеграф.
Коментари Харесай

Предлагат Абел Анисе на ЦСКА

Мениджъри са предложили Абел Анисе на ЦСКА, написа " Мач Телеграф ". В момента халфът е свободен сътрудник, откакто напусна Лудогорец след 7 сезона, в които непроменяемо ставаше първенец.

Трансфер обаче ще се случи мъчно, тъй като въпреки и към този момент да не е част от " орлите ", в Разград ще чакат сума от новия тим на капитана на националния отбор на Мадагаскар. Такова е било разбирателството сред двете страни при разтрогването на контракта.

Стойчо Младенов познава чудесно качествата на 31-годишния Анисе. Двамата работеха дружно през 2012 година в ЦСКА.

Той бе притеглен от Черноморец (Бургас) през януари, само че не игра половин година поради проблеми с договора му. Той взе присъединяване в злощастните срещи с Мура. След това Анисе си потегли поради финансовите проблеми на " Армията " и мина в Ботев Пловдив, а оттова в Лудогорец.

" Червените " имат съществени проблеми в средата на терена, където действително без конкуренция е Амос Юга, който от горната страна на всичко е осъден за реванша с Виктория Пилзен.

По насила като халфове играят левият бек Жеферсон и десният защитник Тибо Вион, които ще стартират против чехите на следващия ден вечер. Опорен полузащитник е и новото попълнение Жуниор Нзила, който обаче не попада в проектите на Стойчо Младенов.
 Играчите на ЦСКА поделят 700 000 лв., в случай че се класират за Лигата на конференциите
Играчите на ЦСКА поделят 700 000 лв., в случай че се класират за Лигата на конференциите

При постигане до груповата фаза играчите ще бъдат наградени със сума, равняваща се на малко над 10 % от общия приход
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР