Мениджъри на компанията са водили разговори и с министри от

...
Мениджъри на компанията са водили разговори и с министри от
Коментари Харесай

Президентът на „Лукойл“ на среща с Радев – обсъждат инфлацията и икономическата среда

Мениджъри на компанията са водили диалози и с министри от служебното държавно управление

Президентът на нефтената компания " Лукойл " Вадим Воробьов е в България за среща с президента Румен Радев.

Формалният мотив за диалозите с а " опциите за ограничение на инфлацията и за развиването на предвидима икономическа среда в страната " - тематика, по която служебният кабинет реши да свика работна група с " Лукойл България " преди седмици.

От думите на Воробьов в президентството се разбра, че в действителност съветски мениджъри са водили диалози с министри от кабинета , за които до момента не се съобщаваше.

" В последните няколко дни членовете на държавното управление на България и мениджърите на нашата акция организираха цяла серия от срещи по определение на ограниченията за поддръжка на вътрешния пазар и създадоха някои решения ", сподели той.

" В компанията виждаме бъдещето, разделено на три елементи - до 1 декември, преди да стартира ембаргото против съветския петрол. От 5 декември до 31 декември 2024 година ще работят глобите за съветския петрол в България. Третият стадий е по какъв начин ще се развива пазарът след 2025 година Във връзка с това приехме ограничения, които би трябвало да влязат в действие незабавно. В късия интервал от време ще изработим средносрочни ограничения за поддръжка на пазара ", сподели още той, като разгласи, че в първото тримесечие на идната година ще се събере нова работна група по тематиката.

Румен Радев дефинира " Лукойл " като " значима част от българската стопанска система и един от главните работодатели ".

" От цената на създаваните горива зависи значително развиването на стопанската система, само че и на инфлационните процеси, което дефинира стратегическото значение на компанията за българската стопанска система, изключително по време на рецесия ", сподели той.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР