Мениджърът заяви, че не чувства допълнителен натиск върху себе си

...
Мениджърът заяви, че не чувства допълнителен натиск върху себе си
Коментари Харесай

Лампард заяви, че не се чувства под допълнителен натиск заради трансферите

Мениджърът съобщи, че не усеща спомагателен напън върху себе си след прехвърлянията през лятото, които костваха над 200 милиона лири на лондончаните. Той изясни, че мениджърският пост в постоянно носи със себе си напрежение, тъй като задачата на клуба и неговите почитатели е единствено и само купата.

" Изненадан съм, че мислите (журналистите), че не съм бил под напън и напрежение и предходната година. Аз в действителност работя по-добре в такава конюнктура. Даже ми и харесва ", сподели мениджърът и някогашен полузащитник на Челси преди първия мач за новия сезон против тима на.

" I didn't come here to fight for 4th place, I didn't come here just to bring academy players in to the team no I came here to win! "

Frank Lampard on Chelsea's spending in the transfer market
— Football Daily (@footballdaily)
" Не съм тук, с цел да играя за четвърто място или единствено да оказвам помощ на децата да се развиват. Тук съм, с цел да спечелвам. През предходната година нямаше по какъв начин да вършим прехвърляния, тъй че ги вършим в този момент. Опитваме се да променим цалостния пейзаж тук и сме подготвени да работим, с цел да реализираме задачите ни.

" Много добре ми е ясно какво е нужно, с цел да спечелиш купата. Сити и бяха надалеч пред останалите през последните няколко години, само че се надявам малко по малко да ги настигаме. Такива са упованията на почитателите и на тима, само че не желаеме да бързаме, тъй като може да сгрешим. Нормално е и да има напън към мен, тъй като същинската работа стартира в този момент ".
Премиър лийг 1 кръг, понеделник 14 септември  Брайтън 22:00предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР