Мениджърът Юрген Клоп остана доволен от победата на Ливърпул с

...
Мениджърът Юрген Клоп остана доволен от победата на Ливърпул с
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Изграждаме манталитет на победители

Мениджърът Юрген Клоп остана удовлетворен от успеха на Ливърпул с 2:1 против Саутхемптън и от обстоятелството, че мърсисайдците не позволиха мачът против Челси през седмицата да им повлияе и в събота против Саутхмаптън. Германецът изясни, че Ливърпул стартира да печели по табиет, макар че упованията сочеха към отмалялост и вероятно подценяване от страна на първенците на Европа.

" Нямам нищо общо с към 99 % от трофеите, които клубът е спечелил. Отне много време, с цел да се отървем от тежестта на триумфите в предишното и се веселя, че още веднъж печелим мачове. Разбира се, в никакъв случай няма да забравим предишните генерации. Привържениците ще създадат нужното, с цел да не го създадем ", сподели треньорът на мърсисайдците.

" Не мога да кажа, че сега газим конкуренцията, само че започваме да си построяваме привички на спечелили. Именно с такава настройка излязохме на терена против Саутхемптън. Преди това споделих на футболистите, че този мач е голяма клопка. Всеки очакваше да се хлъзнем, а заглавията на вестниците сякаш към този момент бяха написани ", продължи германецът.

Fastest to 300 league points as Liverpool manager:

Jurgen Klopp - 146 games
Kenny Dalglish - 150
Rafa Benitez - 159
Bob Paisley - 161
Bill Shankly - 166
Gerard Houllier - 169 pic.twitter.com/pCR4nxcJwT
— LFC Stats (@LFCData) August 17, 2019
" Аз обаче им сподели, че моето желано заглавие е " Гигантите се завръщат ". Точно по този начин и се усещам сега. Свършихме страхотна работа, а в този момент е време да се приберем и да създадем възобновяване. А по-късно да играем още веднъж и още веднъж ", приключи Клоп. Премиър лийг 2 кръг, събота 17 август  Саутхамптън 1:2краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР