Мениджърът Юрген Клоп описа мача на Ливърпул срещу Фулъм в

...
Мениджърът Юрген Клоп описа мача на Ливърпул срещу Фулъм в
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Мачът бе средна работа, но пък резултатът е сензационен

Мениджърът Юрген Клоп разказа мача на Ливърпул против Фулъм в неделя като " междинна работа ", само че добави, че резултатът е ефектен, откакто неговият отбор трябваше да се бори със зъби и нокти за успеха на " Крейвън Котидж ". Благодарение на това мърсисайдците оглавиха още веднъж класирането във Висшата лига и водят с две точки на Манчестър Сити.

Ливърпул поведе с гол на Садио Мане и пропусна куп положения пред вратата на лондончаните, преди Райън Бабел да се възползва от недоразумение сред Алисон Бекер и Върджил ван Дайк, с цел да изравни резултата. Мане обаче беше фаулиран в наказателното поле на Фулъм малко преди края на срещата и Джеймс Милнър вкара за 2:1 от дузпа.

TEAM pic.twitter.com/7oOQEO5AUW
— Andrew Robertson (@andrewrobertso5) 17 март 2019 година " Мачът бе междинна работа, само че постигнахме ефектен резултат. В десетте минути преди гола допуснахме голям брой дребни неточности и дадохме топката на Фулъм, макар че преди този момент контролирахме напълно мача. Това може би е резултат от доста интензивната седмица, която измина. Хубаво е, че не се стъписахме и показахме самообладание. Вече дълго време сме в това състояние и на останалите тимове им е мъчно да ни победят, а това ни оставя в битката за купата ", сподели Клоп след срещата.

When James Milner scores in the Premier League, he never loses

WWWWDWDDDWWDWWDWWWWWWWWWWWWWWWWDWWWWWWWWWDWWWDDWDWW

51 undefeated pic.twitter.com/ktoFYpG8ls
— Anything Liverpool (@AnythingLFC_) 17 март 2019 година " Не наподобява, че Сити ще загуби доста точки до края на шампионата, тъй че ние би трябвало да продължаваме да побеждаваме. Днес го направихме и това е значимо за нас. Личи си по реакцията ни след края на мача. Сега пък е значимо футболистите да се върнат здрави от паузата за националните тимове ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР