Мениджърът Юрген Клоп е добре познат на феновете на футбола

...
Мениджърът Юрген Клоп е добре познат на феновете на футбола
Коментари Харесай

Клоп за травмата си: Получих си наказанието

Мениджърът Юрген Клоп е добре прочут на почитателите на футбола с гръмките си празненства след голове и маниакалното си държание край страничната линия, само че тази неделя германецът надскочи даже себе си при попадението на Диого Жота за 4:3 в интерес на Ливърпул против тима на Тотнъм.

Ливърпул поведе с три гола след четвърт час и разреши равнене в добавеното време, само че още в идната офанзива Жота се разписа за крайното 4:3. Клоп изпадна в възторг, спринтира по тъчлинията и разтегна сухожилие или мускул в придвижване.

Германецът получи и жълт картон за непристойното си държание.

" Не съм сигурен дали е сухожилие, или аддуктор, само че несъмнено си получих наказването. Върна ми се мигновено за този грях. Не ме е гняв, всичко е окей ", съобщи Клоп, представен от организация Ройтерс.

Четвъртата поредна победа изкачи Ливърпул на пето място, само че тимът е доста надалеч от Шампионската лига. " Червените " са на седем точки от Манчестър Юнайтед и на девет от Нюкасъл.

" Ако Юнайтед и Нюкасъл си вземат всички мачове, значи няма по какъв начин да ги настигнем. Ако обаче стартират да губят, ние си чакаме нашия късмет. Без значение какво се случва, би трябвало да продължим да печелим ", добави Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР