Мениджърът в туризма Георги Мицов направи шеговит коментар по повод

...
Мениджърът в туризма Георги Мицов направи шеговит коментар по повод
Коментари Харесай

Мениджър шеговито разкри какви сме според родните реклами - тъпчем кренвирши, живеем с мама и сме подути от газове

Мениджърът в туризма Георги Мицов направи закачлив коментар във връзка рекламите, които заливат феновете в най-гледаното време на родните малките екрани, написа flagman.bg. Мицов нееднократно е посочил, че е човек с енциклопедични знания, богат житейски и професионален опит. Често транслира до необятната аудитория посланията на целия бранш, има дейна гражданска позиция и не пести рецензии към слабостите на държавното ни ръководство през годините.

Ето и неговия къс преглед на най-често предаваните рекламни послания от дребния екран:

" Ако съберем квинтесенцията на българските рекламни клипове от прайм тайма на родните малките екрани, родните българи....
- Имат мазна коса, доста пърхот, износени стави, кървящи венци, кофти кожа и жълти зъби. Имат гъбички по ноктите и смърдящи крайници, проблеми с простатата и ерекцията, простодушни са, потни, с пъпки и черни точки по лицето, космати, наложително със сецнат кръст, ядат най-вече кренвирши, още живеят с майка си и всяка вечер са с издут от газове стомах.
Когато нямат запек, имат разстройство. Винаги носят бира, ракия, шпеков колбас или огромна разфасовка прахуляк за пране в чантата си. Тресе ги ужасяващ предменструален синдром, който нормално прелива в изобилен месечен цикъл. Любители са на маргарина и други мощни чувства от рода на това да скачат с парашут, когато са с диария. Българите постоянно имат халюцинации, непрекъснато са заболели и небогати, а от възприятието им за комизъм напряко ти се досира. И, да, несъмнено – всички са овъртолени в извънредно преференциални заеми и ипотечни заеми, които всеки миг заплашват да ги довършат. Кренвиршът, за разлика от българите, е огромен свежар, ухае изкусително, обича пикантните смешки и е душата на компанията, а за приятелите си ще мине и през огън.
Ми т’ва сме си очевидно, щом с такива реклами ни облъчват!!! ", написа Георги Мицов
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР