Мениджърът Рафаел Бенитес не възнамерява да се обяснява на феновете

...
Мениджърът Рафаел Бенитес не възнамерява да се обяснява на феновете
Коментари Харесай

Рафа Бенитес: Не мога да се обяснявам за всичко, което правя

Мениджърът Рафаел Бенитес не има намерение да се изяснява на почитателите на Евертън за всяка своя промяна и всяко свое решение по време на мач, написа организация Ройтерс. Той бе подложен на критика от последователите, откакто извади бразилския нападател Ричарлисон при загубата с 1:3 против Кристъл Палас в неделя.

Бенитес съобщи, че е желал да защищити Ричарлисон от травма. Самият нападател обаче изглеждаше отчаян при промяната.

"Разбрахме още на полувремето, че Ричарлисон има болки в прасеца. Мислех още тогава да го сменя, само че в последна сметка не го направих. В течение на втората част обаче трябваше да го извадя, с цел да го предпазя от по-сериозна травма. Не желаех тя да му повлияе за идващите мачове ", сподели Бенитес за "Скай Спортс ".

"В този миг Ричарлисон не влияеше на играта. Не мога обаче непрекъснато да се изяснявам за всичко, което върша. Разочарован съм от това, че хората са непрекъснато втренчени в промените, само че не виждат резултата им върху играта. След като се появи на терена, Рондон беше основен състезател за притежанието на топката ".

След провалянето на "Селхърст Парк ", Евертън е девети във Висшата лига. Самият Бенитес за повторно влиза в борба с почитателите, като първият случай бе след тежката загуба с 1:4 против Ливърпул.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР