Мениджърът Пеп Гуардиола е щастлив, че разполага с Ерлинг Холанд

...
Мениджърът Пеп Гуардиола е щастлив, че разполага с Ерлинг Холанд
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Холанд е роден е да вкарва голове

Мениджърът Пеп Гуардиола е благополучен, че разполага с Ерлинг Холанд в състава на водения от него Манчестър Сити. Испанският експерт е безапелационен, че изявите на норвежеца не са изненада за никого.

" Това, което Ерлинг прави в този момент, се очакваше. Той реализира сходни неща в Норвегия, Австрия и Германия, само че това е действителността. Качествените играчи, които имаме около него, му оказват помощ да осъществя повече попадения. Има необикновен инстинкт. Роден е да вкарва голове и просто би трябвало да му помогнем да го прави ", съобщи Гуардиола.

Холанд означи три гола против Юнайтед по-рано през днешния ден и към този момент е с три хеттрика в три поредни домашен дуела от шампионата на Англия.

" Сега имаме шанс. През предишния сезон той не можа да играе доста мачове, откакто беше контузен. Имаме невероятни физиотерапевти. Благодарение на тях Ерлинг може да бъде на терена 90 минути във всеки мач. Миналия сезон Дортмунд не можа да го направи, само че ние можем ", сподели още испанският експерт.

Сити водеше с 4:0 на полувремето против Юнайтед, а с три гола във вратата, защитавана от Давид де Хеа, се отличи и Фил Фоудън.
" Беше в действителност доста добре. Думите не са нужни. Най-хубавото нещо е да спечелиш, само че има няколко детайла, които наложително би трябвало да подобрим ", добави Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР