Мениджърът Оле Гунар Солскяер сравни Маркъс Рашфорд с Кристиано Роналдо

...
Мениджърът Оле Гунар Солскяер сравни Маркъс Рашфорд с Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Солскяер сравни Рашфорд с Роналдо

Мениджърът Оле Гунар Солскяер съпостави Маркъс Рашфорд с Кристиано Роналдо след мощните месеци за британския младок от началото на сезона във Висшата лига. Той вкара третия гол при успеха с 4:1 против Нюкасъл и остана водещ изпълнител на тима си.

" Маркъс е естествен феномен. Той се грижи за тялото си и работи крепко във фитнеса. Когато един футболист има сходни привички, на него му остава единствено да има задоволително кураж, с цел да се изкачи до върха. Помня още едно момче, което си служеше с главата при обстановки пред противниковата врата и това е Кристиано. В Юнайтед постоянно съпоставяме двамата и аз мисля, че можем да го вършим за съответната възраст ", сподели той. Мениджърът на Юнайтед похвали и Антони Марсиал, който има шест гола през сезона в британското състезание.

" На него просто би трябвало да му се подаде топката Антони има потребност от повече пасове към себе си и момчетата знаят това. Трябва да му подават и да потеглят в офанзива. За него е значимо да допира постоянно топката, с цел да усеща придвижването на мача ", добави Солскяер. Премиър лийг 19 кръг, четвъртък 26 декември  Манчестър Юнайтед 4:1краен резулат  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР