Мениджърът Оле Гунар Солскяер е готов да предложи нов дългосрочен

...
Мениджърът Оле Гунар Солскяер е готов да предложи нов дългосрочен
Коментари Харесай

Интерес от Германия кара Солскяер да предложи нов договор на позабравен футболист

Мениджърът Оле Гунар Солскяер е подготвен да предложи нов дълготраен контракт на крайния защитник на Манчестър Юнайтед Тимъти Фосу-Менса. Редица клубове от Бундеслигата наблюдават обстановката с футболиста и са подготвени да подхващат дейности, в случай че това не се случи, оповестява The Sun.

Нидерландецът игра чартърен във Фулъм през предходната година, а през този сезон лекува тежка травма и има единствено един дуел на сметката си. Въпреки това той може да бъде потребен за състава, защото умее да играе както на десния, по този начин и на левия фланг на отбраната и може да се явява опция на Аарън Уан-Бисака и Люк Шоу. 22-годишният състезател взе присъединяване за пръв път през този сезон в мача против Кристъл Палас и мениджърът на Юнайтед остана удовлетворен от представянето на футболиста.

Манчестърският клуб желае да притегли левия защитник на Лестър Бен Чилуел, само че високата цена, желана от " лисиците ", може да се окаже проблем за възможна договорка. Тази обстановка е предиздвикала от клуба да се замислят за ново предложение към Фосу-Менса, което да го остави на “Олд Трафорд” за идващите 5 години. Ако това обаче не се случи, източникът твърди, че клубове от Бундеслигата са подготвени да привлекат бранителя. През април той удължи настоящия си договор с " алените дяволи " с още 1 година, което значи, че Юнайтед няма по какъв начин да го изтърве за без пари тази година.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР