Мениджърът Нийл Ленън е сигурен, че воденият от него отбор

...
Мениджърът Нийл Ленън е сигурен, че воденият от него отбор
Коментари Харесай

Ще покорим още върхове, сигурен е мениджърът на Селтик Нийл Ленън

Мениджърът Нийл Ленън е сигурен, че воденият от него тим на Селтик не е достигнал цялостния си капацитет през сезон 2019-2020.

Специалистът от Северна Ирландия изведе "зелено-белите " до девета поредна купа в шотландския шампионат. Това е подравнен връх на Селтик от интервала 1966-1974 година) и на Рейнджърс (1989-1997 година).

Селтик стана първенец, откакто в понеделник беше взето единомислещо решение за ранно преустановяване на сезона във Висшата лига поради пандемията от Ковид-19. Воденият от Ленън състав имаше 13 точки повече от намиращия се на второ място в класирането Рейнджърс.

"Този тим е по-добър и по-постоянен от състава на Селтик, който управлявах в интервала 2011-2014 година. Тогава достигнахме до осминафиналите в Шампионската лига. Сегашният отбор е по-устойчив душевен и в никакъв случай не се предава. Все още има доста върхове, които да бъдат покорени от този тим. Имаме изключителни млади играчи с дълготрайни контракти и необикновен капацитет ", безапелационен е Нийл Ленън, който е някогашен съотборник на Стилиян Петров в Селтик.

Клубът от Глазгоу стана първенец за общо 51-ви път в своята история. Мачовете във Висшата лига бяха прекратени наложително в средата на март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР