Мениджърът на заяви, че е готов да рискува популярността си

...
Мениджърът на заяви, че е готов да рискува популярността си
Коментари Харесай

Стиви Джи е готов да жертва популярността си на "Анфийлд" за победа днес

Мениджърът на съобщи, че е подготвен да рискува известността си измежду почитателите, с цел да победи . Днес следобяд неговият отбор гостува на " Анфийлд " в конфликт от 16-ия кръг на Висшата лига. На този стадион някогашният халф прекара 17 години.
" Нека други хора се тревожат за този звук, за мен е значимо да приготвя тима допустимо най-добре и да се постарая да реализира най-хубавия за Астън Вила резултат. Всички на стадиона ме познават задоволително добре, с цел да знаят кой съм и за какво пристигнах на " Анфийлд ". Връщам се в клуба, където прекарах няколко години и има няколко аргументи за усмивката на лицето ми ", съобщи легендата на мърсисайдци, представен от Sky Sports.
" Първата причина е, че имам доста положителни връзки с доста хора в клуба. Прекарах ужасно време там, беше доста положително премеждие и аз съм локално момче. Израснах, подкрепяйки този тим, и постоянно ще го поддържам. Но в това време усмивката на лицето ми ще бъде от обстоятелството, че това е опция да тествам себе си против добър тим и добър треньор ", сподели още Джерард.
" Ще се опитам да печеля, фокусиран съм единствено върху това. Ако не бъда най-популярната фигура на " Анфийлд ", връщайки се с рейса по " М6 " в Бирмингам, дано по този начин да бъде ", приключи той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР