Мениджърът на заяви, че е доволен от представянето на вратаря

...
Мениджърът на заяви, че е доволен от представянето на вратаря
Коментари Харесай

Челси няма да спечели титлата с Арисабалага на вратата, заяви Гари Невил

Мениджърът на съобщи, че е удовлетворен от представянето на вратаря при триумфа с 3:1 над нощес, само че не всички мислят по този начин. Бившият бранител на Гари Невил съобщи, че Челси би трябвало да се отърве от испанеца, в случай че желае да оспорва купата с нормалните кандидати от последните години.

Арисабалага се трансформира в най-скъпия вратар в света, откакто Челси заплати за него 80 милиона евро на, само че имаше компликации с обяснението по какъв начин е била вместена сумата във финансовия феърплей.

Той беше отговорен за попадението на Брайтън нощес, с което " чайките " изравниха посредством, който стреля отвън наказателното поле. Но зашеметяващият гол на 100 секунди по-късно, което бързо замаза фокуса от грешката му.
Невил, който работи като коментатор в " Скай Спортс ", беше безусловно безсърдечен в оценката си, доста повече от тази на Лампард, който би трябвало да вдигне равнището откакто е управител на Челси.

" Никога няма да спечелиш шампионата с вратар, който пуска голове с удари отвън наказателното поле, не господства тотално в зоната пред себе си, увисва при статични положения. Няма какво да стане при такова държание ", съобщи Невил.

Според статистиката, която прави " Скай Спортс ", грешката на Аризабалага е 19-ият случай, в който той пуска гол от удар отвън очертанията на пеналта, откогато е в Англия. Това е повече от всеки различен вратар за същия интервал.

Лампард беше запитан дали не се оглежда към този момент за нов вратар преди края на трансферния интервал. Отговорът му беше в една посока, само че и с насочващо обръщение: " В момента не, само че до края на трансферния интервал има още няколко седмици. Ние сме щастливи с Кепа на вратата. При подобен удар не знам дали можеше да се направи повече. Ако вземем вратар, то ще бъде за конкуренция, каквато е нужна на Челси ".
Невил обаче счита, че е наложително.

" Преди няколко години бяха тим, който не можеше да стане първенец, тъй като нямаха вратар за шампионски тим. Това е предизвестие за Франк ", добави Невил.

" Той добре знае какво му е належащо, дали си харесва вратаря или не. Франк знае, че в случай че не завоюва Лигата в идващите 2 или 3 години, ще би трябвало да си вземе чантата и да напусне. Похарчил е 200 милиона паунда.

" Пеп към този момент го направи, Клоп го направи. И Сър Алекс Фъргюсън го направи. Всеки управител, който получи такава власт, би трябвало да бъде безсърдечен в решенията си, приключи бранителят.
Премиър лийг 1 кръг, понеделник 14 септември  Брайтън 1:3краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР