Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто демонстрира интересна гледна точка

...
Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто демонстрира интересна гледна точка
Коментари Харесай

Наставникът на Уулвс: Не отнемайте радостта от гола на хората

Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто показва забавна позиция към системата за видеоарбитраж (ВАР), която нагнети напрежение след изравнителния гол на Рубен Невеш за 1:1 против Манчестър Юнайтед . Португалският експерт прикани да се намерения за почитателите и по какъв начин не трябва да им се лишава правото да честват толкоз значимо попадение.

„ Първото полувреме беше доста мъчно. Юнайтед беше доста мощен, сътвори ни доста проблеми. Те бяха в действителност клинични. Вкараха приказен гол. Имахме планина да изкачваме, само че през второто играхме ужасно. Начина, по който се представихме – динамичността, темпото, интензитетът, пресата – всичко беше доста добре”, акцентира Еспирито Санто.

„ Идеята ни въобще не беше да стоим и да се отбраняваме преди почивката. Причината беше качеството на противника. Те ни пресираха, отнемаха топката. Не ни разрешиха да играем по-напред. Създадоха ни доста проблеми. Прецених, че би трябвало да отидем и да играем повече в тяхната половина. Второто полувреме беше доста положително, целият мач беше страховит.”

„ Това е, което би трябвало да вършим, по този начин би трябвало да играем ние. Това е борбата за мача, би трябвало постоянно да преследваме успеха. Ние го направихме, всеки един от играчите го направи.”

„ Голът на Невеш? Много хубаво попадение. След него пристигна и тяхната дузпа, а това е, което хората харесват. Атмосферата беше невероятна, имаше доста шансове за гол.”

„ ВАР и следствието на гола ни? Аз желаех да остана благополучен. Не желаех да изгубя този миг. Не отлагането пречи, а не знаех по какъв начин ще го решат. Емоцията се губи. Празнуваш гола, това е толкоз прекрасен гол, който може да значи толкоз доста, а след това внезапно 2 минути тишина. Не отнемайте това от хората. Трябва да се откри решение. Това е най-важният миг във футбола - голът”, заключи Нуно Еспирито Санто.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР