Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс ще пътува лично до

...
Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс ще пътува лично до
Коментари Харесай

Дейвид Мойс на крака в Милано, за да се моли на Жоао Марио

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс ще пътува персонално до Милано, с цел да завърши прехвърлянето на Жоао Марио от Интер.

Не е загадка за никого, че „ чуковете” пробват да привлекат португалския национал чартърен до края на сезона. Той също има предпочитание да заиграе във Висшата лига, само че се надяваше, че ще получи оферти от много по-престижни тимове, освен това с европейски упоритости.

На "Меаца " обезверено желаят да разкарат Жоао Марио

24-годишният опорен халф отхвърли офертата на Уотфорд и още не е напълно уверен дали му се играе за Уест Хем, който още не се е измъкнал от борбата за оцеляване. Въпреки това Интер наподобява удовлетворен от офертата на англичаните, които са присъединили и алтернатива за откупуването на футболиста.

Наскоро Дейвид Мойс обществено похвали Жоао Марио, с което засвидетелства интереса на клуба към него. „ Той е добър състезател. Много забавен претендент и несъмнено го харесваме”, сподели тогава шотландският управител.

Жоао Марио има съмнения по отношение на Уест Хем

Според „ Мирър” през днешния ден Мойс ще бъде на трибуните за дербито сред Интер и Рома. По принцип не се чака Марио да бъде титуляр за отбора на Лучано Спалети, само че има възможност треньорът да предприеме неочакван ход за извънредно значимия мач. Мойс ще се надява да види Марио в игра и най-вероятно да даде дефинитивно благословията си за прехвърлянето.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР