Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс обясни защо, след като

...
Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс обясни защо, след като
Коментари Харесай

Защо любителят на животните Мойс пусна Зума титуляр след скандала с котките?

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс изясни за какво, откакто е фен на животните, е пуснал бранителя в игра против Уотфорд през вчерашния ден. Преди дуела се появиха клюки, че футболистът ще бъде отхвърлен от присъединяване в него поради видеото, на което рита и бие котките си.
Въпреки това Зума, макар че беше освиркан от трибуните, игра 90 минути и оказа помощ на " чуковете " да победят с 1:0. След срещата обаче на Мойс му се наложи да изяснява за какво е пуснал французина да играе.
" Да, ще продължим да го използваме. Аз се занимавам с футболните неща, а с останалото се оправя клубът. Бях доста смутен, само че зад кулисите клубът взе всички нужни ограничения на момента. Моята работа е да дефинира най-хубавия състав и Курт е част от него. Аз самият съм огромен фен на животните и доста хора бяха наранени от случилото се. Бях доста смутен от видяното, само че моята работа е да спечелвам победи за Уест Хем. Някои хора ще бъдат растроени и аз го разбирам ", стартира Мойс, представен от " Sky Sports ".
" Аз доста се грижа за моите кучета и коне. Клубът изследва това. Вече приказвах с Курт и ще оставим това зад себе си, доколкото е допустимо. Разбираме, че не всички са удовлетворени от случилото се. Ситуацията е доста неприятна. Доколкото знам, Курт се е извинил. Знам, че доста хора просто не го одобриха. Но аз би трябвало да си правя работата и да показва най-хубавия състав. Всички сме доста смутени и клубът няма да остави нещата просто по този начин. Но Курт е един от най-силните ни титуляри, по тази причина взех решение, че той ще играе ", добави треньорът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР