Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс не се е отказал

...
Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс не се е отказал
Коментари Харесай

Уест Хем ще атакува отново Ман Юнайтед за Магуайър през лятото

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс не се е отказал от концепцията да притегли централния бранител на Манчестър Юнайтед и Англия Хари Магуайър през лятото, написа The Sun. Преди началото на сезона „ чуковете “ се пробваха да го закупят, само че Юнайтед искаше прекомерно висока сума за 31-годишния Магуайър, който тогава беше изпаднал в недружелюбност, а самият защитник не беше подготвен да одобри съществено понижение на заплатата си.

Въпреки това, лондончани ще опитат още веднъж и се надяват, че желаната цена на „ алените дяволи “ е спаднала задоволително, с цел да стане прехвърлянето вероятен. Тъй като Магуайър наближава края на контракта си, той може да е по-отворен към сходен сюжет. Защитникът има още една година от актуалното си съглашение, като Юнайтед има опцията да го удължи с още спомагателни 12 месеца.

На „ Олд Трафорд “ сигурно ще обмислят продажбата му, тъй като могат с парите от прехвърлянето му да финансират част от селекцията. Смята се, че Уест Хем е подготвен да заплати към 15-20 милиона паунда за правата му и да му предложи контракт за две или три години.

Английският национал е изиграл 23 мача във всички шампионати този сезон, като е отбелязал два гола. Той беше контузен в последните седмици, само че се чака да бъде най-малко в групата за дербито с Ливърпул от ¼-финалите за ФА Къп в неделя.

West Ham ready to make cut price £15m Harry Maguire transfer approach as Man Utd ace enters last year of contract |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР