Мениджърът на уелския шампион ТНС Скот Ръско е доволен от

...
Мениджърът на уелския шампион ТНС Скот Ръско е доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на ТНС поиска заплати от по 250 000 паунда за играчите, за да могат да се борят с Лудогорец

Мениджърът на уелския първенец ТНС Скот Ръско е удовлетворен от мачовете с българския първенец Лудогорец, в които макар тежкото проваляне с общ резултат 0:9, тимът израснал доста. Снощи Дъ Ню Сейнтс още веднъж претърпя проваляне, този път пред своя аудитория, само че за Ръско причина за тази разлика са бюджетите на неговия тим и на последните два съперника.

" През второто полувреме през вчерашния ден се представихме доста по-добре. През първото подходихме с прекомерно огромен почит към тима на Разград. Но желаех от играчите да реагират по някакъв метод, както го направиха предходната година с Шкендия. Знаете, че загубихме първата среща с 0:5, само че на реванша победихме с 4:0 ", сподели още Ръско.

" Но аз споделих на играчите в съблекалнята, че за мен тимът е вдигнал равнището си след мачовете с Копенхаген и Лудогорец. Това е една добра предсезонна подготовка за началото на нашето състезание. Но с цел да създадем идната стъпка, би трябвало клубът да ни помогне.

Клубът може да направи тази стъпка, в случай че усили бюджета на 5-10 милиона и стартираме да даваме за заплати към 4-5 хиляди на седмица. Ако желаеме да бъдем в групите на Лига Европа, ние би трябвало да имаме играчи с по 250 000 паунда заплата на година. Това би трябвало да бъде основата. Ясно е, че положителни футболисти мъчно ще дойдат в Лигата на Уелс, само че имаме проект да вдигнем равнището. "

По думите му, футболистите са се показали на обичайно равнище в мачовете с първенеца на Косово, както и с ФК Копенхаген, само че насъбрания интензитет към този момент е бил непостижим при срещата с Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР