Мениджърът на Тотнъм Нуно Еспирито Санто заяви, че е спокоен

...
Мениджърът на Тотнъм Нуно Еспирито Санто заяви, че е спокоен
Коментари Харесай

Нуно Санто преди Ман Юнайтед: Няма мениджър в света, който да не е под напрежение

Мениджърът на Тотнъм Нуно Еспирито Санто съобщи, че е спокоен по отношение на дълготрайното бъдеще на Деле Али, който още веднъж намира компликации с това да пробие в първия отбор. Английският национал, който бе замразен предишния сезон под управлението на предходния ментор на „ шпорите “ Жозе Моуриньо, не съумя да влезе даже в запасите за гостуването на Бърнли в шампионата за Купата на Лигата в сряда.

Полузащитникът Хари Уинкс също рядко попада в сметките на португалеца Санто, който застана отпред на лондончани преди този сезон. 25-годишният Уинкс приказва намерено за това по какъв начин желае да попада по-редовно в титулярния състав, до момента в който 25-годишният Али е малко евентуално да пропилее още един сезон, което значи, че януарският трансферен прозорец може евентуално да докара до напускането и на двамата футболисти.

Мениджърът на Тотнъм, който отхвърли да удостовери дали някой всред двамата ще бъде на линия за мача с Манчестър Юнайтед в събота, не разрешава да се разсейва от клюки за бъдещето им.

„ Те са наши играчи и са тук с нас. Няма защо да се тормозим. Това е обстановка, в която би трябвало да работим, да подобрим тези футболисти, да наберат инерция. Това е един състав. Взимане на решения, възползване от моментите, гения, това, което желаеме за даден мач. Разчитаме на всички футболисти. Говорим за януари, само че това е толкоз надалеч. Трябва да се концентрираме върху това, което вършим в този момент “, стартира той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР